Kiitos Taivaalliselle Isällemme kaikesta runsaasta siunauksesta ja armosta, joista olemme saaneet iloita ja nauttia. 

Lämmin kiitos juuri sinulle. Kiitos ajastasi ja kiitos, kun olet olemassa. Sitoutumisesi on merkityksellistä ja tärkeää yhteisömme toiminnan kannalta. Tiesitkö, että juuri sinä olet Jumalan lahja yhteisöllemme? Jokainen yhteisömme jäsen on Isän lahja ja juuri sitä, mitä yhteisömme tarvitsee seurakuntana. Tullessasi mukaan toimintaan sinulla on juuri ne Pyhän Hengen antamat lahjat, armolahjat ja taidot joilla saat olla mukana palvelemassa osana Kristuksen ruumiissa. Kiitos, kun juuri Sinä olet mukana. 

Kevään yhteisöpäivässä keskustelimme siitä, miten voimme auttaa uudet ihmiset sisälle yhteisöömme. Strategiassamme sanotaan mm: “Seurakunta ei ole paikka, mihin menet vaan perhe johon kuulut”. Apostolien teoista saamme lukea miten alkuseurakunnassa uskovat sisaret ja veljet elivät yhdessä uskoa todeksi (Apt 2:42-47) Itseäni nämä jakeet puhuttelevat. Uskon että niin sinuakin.  Mika Falk kokosi yhteisöpäivän annin blogimuotoon linkin kautta  voit tutustua sisältöön: https://kohtaamispaikka.info/blogi/ Uskallan ehdottaa että pysähdyt miettimään tekstin sisältöä ajatuksella: miten sinä itse voisit  olla tukemassa uusien ihmisten askeleita  sisälle yhteisöön.

Ilman teistä jokaista, vastuunkantajia, tiiminjohtajia, tiimiläisiä – aikaanne, lahjojanne ja panostanne toimintamme ei onnistuisi. Jokaisella on jotakin annettavaa kun kokoonnumme yhteen kiittämään, rukoilemaan ja ylistämään Pyhää Jumalaa. Kohtaamispaikka-iltojen väliin mahtuu paljon erilaista toimintaa, Raamattu-ja rukouspiirejä, ylistys-ja rukousiltoja kodeissa jne. Pienryhmissä ja henkilökohtaisissa tapaamisissa opimme paremmin tuntemaan toinen toistamme, saamme jakaa elämää, iloja ja suruja, olla toistemme tukena ja vierellä.

Kenet sinä voisit kutsua mukaan omaan pienryhmääsi? Tai vaikka kävelylle kanssasi? Jos sinulla ei vielä ole omaa Raamattupiiriä, niin suosittelen ota yhteyttä Mikaan, niin etsitään sinulle sopiva. Yhdessä on kevyempää taittaa matkaa kuin yksin. Kesällä tapahtuu ja löydät tiedot täältä nettisivuiltamme. Lähde rohkeasti mukaan. Kutsu ystäviä, niin uusia kuin vanhojakin mukaasi tapahtumiin.

Ajan ja lahjojen panostamisen lisäksi säännöllinen taloudellinen tuki on toimintamme jatkuvuuden kannalta tärkeää. Kiitos taloudellisesta tuesta, lahjoituksista ja säännöllisestä tuesta. Kannatuksen turvin katamme henkilö- ja toimintakulut. Taloudellisen tuen tarve on toiminnan tällä tasolla ollessa noin 6000€/kk. Toiminnan laajentaminen ja syventäminen edellyttää tuen kasvua. Tulevan toiminnan kannalta olisi tärkeää saada toiminnanjohtajan rinnalle sitoutunut henkilö koululaisten ohjelmien koordinointiin ja kehittämiseen. Myös opiskelijatyön aloittamisessa Mukkulan alueella olisi valtavasti mahdollisuuksia. Vaihtoehtoina on: 1. vapaaehtoisten henkilöiden sitoutuminen tehtävään,  2. etsimme vastuuhenkilön palkkioperusteisena hoitamaan tehtävää tai 3. rekrytoimme henkilön työsuhteeseen. Vaihtoehto 3 edellyttäisi noin 3000€/kk lisäystä kannatustuloihin.

Iloitsemme yhteistyöstä ja työyhteydestä Keskilahden seurakunnan, Jukka Immelin ja Maarika Laakso-Hellen kanssa. Kohtaamispaikka-illoissa on käynyt monia uusia ihmisiä. Toivotamme teistä jokaisen lämpimästi tervetulleeksi. Uusia askeleita on otettu syksyllä käynnistettyjen Alfa-kurssien,  sekä englanninkielisen Get to know God-iltojen kautta. Illat käynnistyivät yhteisellä aterialla. Kesän jälkeen kokoonnutaan taas yhteiseen pöytään, toivon että tapaamme silloin.

Lahden Kohtaamispaikka ry on kohtaamispaikka toiminnan toteuttamiseksi perustettu rekisteröity yhdistys, joka vastaa toiminnasta kokonaisuutena, toiminnan kuluista ja työntekijöittemme palkkakuluista. Jos koet Kohtaamispaikan omaksi yhteisöksesi ja haluat olla osa sen toteutumista ja kasvamista, liity yhdistyksemme jäseneksi. 

Yhdistyksen jäsenenä olet osallisena toteuttamassa Kohtaamispaikan unelmaa yhteisöstä, jossa toteutuvat yhteys, ylistäminen, kasvaminen, palveleminen ja lähettäminen. Jäsenenä olet virallisesti päättänyt sitoutua yhteisön jäseneksi. Samalla varmistat, että saat oleellisen informaation Kohtaamispaikan toiminnasta. Jäsenenä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa ja osallistua yhdistyksen päätöksentekoon. (tähän linkki jäseneksi liittymislomakkeeseen).

On hyvä muistaa että kaiken saamme ja olemme saaneet Taivaalliselta Isältä. Ilman Jeesusta me emme saa aikaan mitään ja vaivannäkömme olisi turhaa. Käännytään rukouksessa Isän puoleen. Yhteisönä kannamme rukouksessa toinen toisemme ja toimintamme Isän eteen ja pyydämme siunausta. Rukoilemme johdatusta, viisautta ja rohkeutta toteuttaa hänen hyvä tahtonsa.

 “Näin loistakoon teidänkin valonne ihmisille, jotta he näkisivät hyvät tekonne ja ylistäisivät Isäänne, joka on taivaissa.Matt. 5:16

 

Isän runsasta siunausta ja iloa jokaiseen päivääsi.

 

Ulla Töyrylä, Kohtaamispaikan hallituksen puheenjohtaja

Muita blogitekstejä