Tahdotko sitoutua tukemaan työtämme säännöllisesti, jotta voimme palkata toisen yhteisön rakentajan?

Kohtaamispaikassa olemme rukoilleet ja kyselleet olisiko nyt oikea aika palkata yhteisöömme toinen työntekijä. Käynnistimme rekryn toisen yhteisön rakentajan etsimiseksi ja olemme löytäneet mielestämme oikean henkilön aloittamaan työn nuorten aikuisten parissa ja vahvistamaan nykyistä työtämme Kohtaamispaikassa. Jotta uskallamme viedä rekryn loppuun asti, tarvitsemme riittävän monen yhteisössämme mukana olevan vastauksen valittuun suuntaan.

Olisitko sinä valmis liittymään säännöllisten tukijoiden joukkoon tai lisäämään nykyistä säännöllistä kannatustasi Lahden Kohtaamispaikalle. Jos niin täytä alla oleviin sarakkeisiin nimesi sekä summa, jolla sitoudut kuukausittain tukemaan työtämme. Jos jo tuet työtämme niin merkitse se summa, jolla olet valmis lisäämään tukeasi.

”Kukin antakoon sen mukaan kuin on mielessään päättänyt, ei vastahakoisesti eikä pakosta, sillä iloista antajaa Jumala rakastaa. Hänellä on teille annettavana runsaasti kaikkia lahjoja, niin että teillä on aina kaikki mitä tarvitsette ja voitte tehdä runsaasti kaikkea hyvää.” 2.Kor.9:7-8

Mikä on tämän hetken tilanne?

Jokainen lahjalaatikko kuvaa 100€/kk tukea. Mukana on tällä hetkellä 44 lahjoittajaa ja kasassa on 2200€/kk. Tavoitteena on 3000€/kk.

Liityn mukaan tukemaan työtä:

Ilmoittamasi tiedot menevät Lahden Kohtaamispaikan rahastonhoitajalle.

Miten voin tukea Kohtaamispaikkaa taloudellisesti?

Tiesitkö, että Kohtaamispaikka-toiminnan tekevät mahdolliseksi kohtaamispaikkalaiset, jotka ovat sitoutuneet rukoilemaan toiminnan puolesta ja antamaan aikaa ja taloudellista tukea.

Kerätyt varat käytetään: Kohtaamispaikka-tapahtumien, pienryhmätoiminnan, koulutus- ja keskustelutilaisuuksien, perheleirien, evakelioimistyön, internetsivujen henkilöstökustannuksien ja toiminnan mainonnan järjestämiseen.

Keräystili: FI86 8146 9710 1585 35

BIC DABAFIHH

Viite: 1151

Maksun saaja: Lahden Kohtaamispaikka ry

Mobilepay: 58 650

Keräyslupa: Hämeen poliisilaitoksen 5.1.2023 myöntämä rahankeräyslupa RA/2023/25 Lahden Kohtaamispaikka ry:lle Hämeen poliisilaitoksen alueella.

Kiitos tuestasi!