Haluatko olla mukana rakentamassa inspiroivaa hengellistä yhteisöä nuorille aikuisille ja opiskelijoille Lahdessa?

Löytyykö sinulta rohkeutta ja innostusta evankelioivaan työhön sekä ymmärrystä yhteisöjen rakentamisesta? Tahdotko opettaa Raamattua, sinulla on hyvät yhteistyötaidot, aloitteellisuutta, käytännönläheisyyttä, organisointikykyä ja uskallat astua tuntemattomaan.

Etsimme monitaitoista ja innostunutta yhteisönrakentajaa osaksi Lahden Kohtaamispaikan tiimiä 60%:n toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen. Sinun tehtävänäsi on olla käynnistämässä ja kehittämässä Lahden Kohtaamispaikan toimintaa 18-30 -vuotiaiden keskuudessa.

Arvostamme kokemusta vapaaehtoistyön johtamisesta, teologian maisterin tai hengellisen työn koulutusta sekä englannin kielen taitoa.

Yhteisönrakentajana osallistut myös muihin Lahden Kohtaamispaikan toimintoihin, kuten kohtaamispaikka-iltoihin ja leireihin. Työtä tehdään Kohtaamispaikan visiota, arvoja, strategiaa ja toimintasuunnitelmaa noudattaen.

Jos tunnet kutsua olla osa tätä innostavaa ja merkityksellistä työtä, lähetä vapaamuotoinen hakemus, jossa on liitteenä CV ja kahden suosittelijan yhteystiedot 30.4. mennessä. Palkkaus on kristillisten järjestöjen työehtosopimuksen vaativuusryhmä 4:n mukaan.

Hakemukset ja lisätiedot tehtävästä:

Mika Falk, mika.falk@kohtaamispaikka.info, 050 597 0481

Lahden Kohtaamispaikan toiminnanjohtaja

Muita blogitekstejä