Elokuun alussa saamme riveihimme uuden yhteisönrakentajan, kun Eetu Lehtinen, 26, aloittaa työnsä Lahden Kohtaamispaikassa. Eetu valmistui teologian maisteriksi kesällä 2024 ja tuo mukanaan niin intoa, kokemusta kuin näkemystä työhön nuorten aikuisten, nuorten ja lasten parissa.

Miksi Eetu on täydellinen valinta tähän tehtävään?

-Eetussa yhdistyvät monipuolinen osaaminen ja näky viedä evankeliumia eteenpäin, kommentoi Lahden Kohtaamispaikan toiminnanjohtaja Mika Falk.

Eetu Lehtinen on työskennellyt Helsingin Evankelisten opiskelijoiden opiskelijatyöntekijänä kolme ja puoli vuotta ja hän on myös ollut mukana aktiivisesti rakentamassa messuyhteisöä.  

Eetu korostaa, että hänen työnsä tarkoitus on aina ollut aktivoida ja kutsua yhteisön jäseniä rakentamaan toimintaa itse. Hän uskoo, että tämä kokemus on hyvin sovellettavissa myös Kohtaamispaikan yhteisönrakentajan tehtävässä. 

-Ensiarvoisen tärkeää on, että kaikki tuntevat itsensä tervetulleiksi mukaan toimintaan ja tekemään yhdessä, Eetu kommentoi.

Monipuolinen kokemus tuo varmuutta

Eetulle on ehtinyt kertyä monipuolista kokemusta erilaisista seurakuntatyön tehtävistä. Hän on toiminut varusmiespappina, nuorisotyönohjaajan sijaisena, kesäteologina ja useissa vapaaehtoistehtävissä eri seurakunnissa. Tämä kokemus on antanut hänelle hyvät taidot kohdata monenlaisia ihmisiä, johtaa ja organisoida vapaaehtoistyötä sekä opettaa Raamattua.

Liity mukaan uuteen tiimiin!

Kohtaamispaikan nuorten aikuisten tiimi aloittaa elokuussa, ja nyt on oikea hetki liittyä mukaan. Jos haluat olla osa tätä innostavaa ja uutta vaihetta, tule mukaan tiimiin. Voit liittyä tiimiin helposti Kohtaamispaikan Whatsapp-yhteisön kautta. Jos et vielä kuulu Whatsapp yhteisöön, laita liittymispyyntö Mika Falkille 050 597 0481

Liity mukaan tukemaan työtä taloudellisesti

Tahdotko olla mukana tukemassa työtä taloudellisesti. Tällä hetkellä kasassa on 2200€/kk tarvittavasta 3000€/kk kannatuksesta.

Muita blogitekstejä