Tulkoon Sinun Valtakuntasi on maailmanlaaja rukousliike. Se alkoi vuonna 2016 Canterburyn arkkipiispan ja Yorkin piispan Englannin kirkolle esittämästä rukouskutsusta: ”Rukoillaan yhdessä, että yhä useampi ihminen oppisi tuntemaan Jeesuksen.”

Olemme nyt jo neljättä kertaa toteuttamassa tätä rukoushaastetta Suomessa. Siihen osallistuu kanssamme laaja kristillisten kirkkojen ja tahojen verkosto. Rukoushaaste on laajentunut koko ajan. Maailmanlaajuisesti mukana on nyt lähes 90 % maailman maista ja kirkkoja 85 tunnustuskunnasta.

Rukoilemme yhdessä yhdentoista päivän aikana, helatorstaista helluntaihin erityisesti, että

  • oma suhteemme Jeesukseen syvenee
  • viisi ystäväämme tai perheenjäsentämme löytää uskon Jeesukseen
  • Pyhä Henki rohkaisee meitä kertomaan Jeesuksesta

Yhteinen rukous vaikuttaa. Tarvitsemme sitä nyt aivan erityisellä tavalla tänä monella tavalla kuormittavana ja huolta herättävänä aikana.  ”Tulkoon Sinun Valtakuntasi” on rukous, joka kutsuu meitä myös liikkeelle: rakastamaan ja palvelemaan.

Miten olla mukana?

Kampanjan Facebook-sivulta löydät Rukouspäiväkirjan 2023 tekstit ja rukoushetket. Voit käydä katsomassa sivua, vaikka sinulla ei olisi Facebook-tunnuksia. Tykkää tai katso sivua. Facebook-sivun kautta pääset joka päivä helatorstaista helluntaihin osallistumaan erilaisiin rukoushetkiin. 

Käy lataamassa itsellesi Rukouspäiväkirja 2023 virikkeeksesi nettisivulta tulkoonsinunvaltakuntasi.fi.  Materiaalit-sivulta voit tulostaa itsellesi rukouskalenterin.

Tilaa kampanjan uutiskirje. Helatorstaista helluntaihin saat materiaalit ja muistutuksia videoista, kun liityt rukouskalenterin saajaksi täällä.

Liity yhteiseen rukoukseen ja kutsu mukaan myös ystäviäsi. Ole mukana myös somessa: kerro seinälläsi, mitä rukous sinulle merkitsee ja merkitse #tulkoonsinunvaltakuntasi. Nostetaan rukous näkyväksi elämän voimaksi.

Katso lisätietoja rukoushaasteesta nettisivulta tulkoonsinunvaltakuntasi.fi ja Tulkoon Sinun Valtakuntasi -facebookseinältä.

Hengen uudistus kirkossamme järjestää kampanjan aikana Zoomissa kaikille avoimet rukoushetket klo 12:00 sekä 21:30.

Järjestä tapaaminen, jossa rukoilette yhdessä Jumalan valtakunnan tulemista.

Muita blogitekstejä