Kiitos Sinulle. Olet arvokas ja osallisuutesi on merkityksellistä. Kiitos rukouksista, ajastasi ja lahjoistasi palvelutehtävissä, vapaaehtoisena ja vastuunkantajana. Kiitos taloudellisesta kannatuksesta ja lahjoituksista. Kiitos ja ylistys taivaalliselle Isälle! Kiitos Isä rakkaudesta, armosta johdatuksesta ja siunauksista joista saamme iloita ja nauttia. Pidetään edelleen focus kirkkaana ja muistetaan, mitä Jeesus sanoo: ”Minä olen viinipuu, te sen oksat. Se joka pysyy minussa ja jossa minä pysyn, tuottaa hedelmää. Ilman minua te ette saa aikaan mitään.”Joh.15:5

Kohtaamispaikassa missiomme on kertoa Jeesuksesta ja viedä evankeliumia kaikenikäisille ihmisille lähellä ja kaukana. Kertoa ja elää uskoamme todeksi niin, että jokainen saisi henkilökohtaisesti kohdata Jeesuksen rakkauden. Miten olemme onnistuneet tässä tehtävässä? Mitä haasteita näemme toiminnan laajenemiselle ja miten ne voitetaan?

Toimintamme rikkaus on yhteisöllisyys ja osallisuus siksi tahdomme auttaa ihmisiä löytämään Jumalalta saadut lahjat, armolahjat ja voimavarat muiden palvelemiseen. Tavoitteenamme on vahvistaa osallisuutta ja innostavan yhdessä tekemisen kulttuurin syntymistä jokaiseen tiimiin sekä valtuuttaa tiimit ideoimaan ja kehittämään toimintaansa edelleen.

Lapset ja varhaisnuoret ovat yksi toimintamme helmistä. Lapset ovat meille sydämen asia, eikö vaan? Jos lapset eivät viihdy ja ohjelma ei kiinnosta, on vaarana että koko perhe jää pois toiminnan piiristä. Parhaimmillaan saamme nähdä uusien sukupolvien kasvavan toimintamme piirissä. Yhteisömme voisi tarjota myös nuorille ja opiskelijoille hengellisen kodin ja turvasataman silloinkin, jos kompassi on kadoksissa. Onko sinun palvelutehtävä tavoittaa ja kohdata nuoria ja opiskelijoita, kutsumalla heitä yhteyteen, yhteiselle aterialle ja nuorten omalle Alfa-kurssille? Innostaisiko sinua lähteä mukaan kehittämään ja rakentamaan nuorten ja opiskelijoiden pienyhteisöä osaksi toimintaamme?

Starttiin tarvitaan innostuneita ja sitoutuneita vapaaehtoisia ja vastuunkantajia. Sinua tarvitaan. Tarvitaan myös taloudellista panostusta. Viime vuoden kannatus oli keskimäärin 5516€/kk, se riitti kattamaan nykyisen toimintamme menot. Hallituksessa olemme valmiit uskon hyppyyn palkkaamalla osa-aikaisen työntekijän opiskelija- ja nuorisotyöhön. Vuosikokoukselle esitämme tälle vuodelle alijäämäisen talousarvion, koska uskomme jokaisen meistä osallistuvan kannatuksen ja lahjoitusten kasvuun  6500€/kk  ja alijäämän kääntämiseksi kasvuun.

Vuoden 2023 lopulla yhdistyksessä oli jäseniä 143. Kohtaamispaikka-illoissa kävijöitä oli keskimäärin 200. Toiminnan piirissä on vähintään kaksinkertainen määrä ihmisiä. Jos jokainen yhdistyksen jäsen lahjoittaisi lisää 10€/kk niin osa-aikaisen nuorisosihteerin palkkaaminen toteutuisi ilman alijäämää. Jos mahdollisimman moni toiminnan piirissä olevista lahjoittaisi säännöllisesti 10€/kk enemmän, niin toiminnan laajenemiseen tarvittavat eurot eivät olisi esteenä. Tiedäthän, että antaessamme varoja Kristuksen kirkon rakentamiseen, Jumala ei jää velkaa.

”Tuokaa täydet kymmenykset aarrekammioon, jotta temppelissäni olisi ruokaa. Koetelkaa minua tällä tavalla, sanoo Herra Sebaot. – Silloin saatte nähdä, että minä avaan taivaan ikkunat ja vuodatan teille sateen runsaan siunauksen. Minä karkotan heinäsirkat mailtanne, ne eivät enää tuhoa peltojenne satoa, tarhojenne viiniköynnös ei jää hedelmää vaille, sanoo Herra Sebaot.”

‭‭Mal.3‬:‭10‬-‭11‬ ‭

Pyhä Jumala rakas taivaallinen Isä siunaa ja johdata Kohtaamispaikka-toimintaa. Anna meille viisautta tehdä tahtosi mukaisia päätöksiä ja uskollisuutta seurata sinun tahtoasi. Aamen

Ulla Töyrylä, Kohtaamispaikan hallituksen puheenjohtaja

 

Muita blogitekstejä