XEE-kurssi alkaa keskiviikkona 13.9.2017

Tahtoisitko oppia rakentamaan ihmissuhteita, joissa uskallat kertoa uskostasi Jeesukseen? Tahtoisitko löytää selvemmät sanat ilmaista: mistä kristinuskossa oikein on kyse, mitä tarkoittaa seurata Jeesusta ja kuinka yltäkylläinen elämä ja suhde Jeesuksen kanssa aloitetaan?

XEE-kurssi on kaikenikäisille sopiva ystävyysevankeliointikoulutus. Kenenkään ei tarvitse yksin lähteä evankelioimaan vaan teemme sen yhdessä, pienissä tiimeissä.  Kurssin sisältö koostuu kolmesta osasta.

Ensimmäisessä osassa ”Yhteys elämään” opit kehittämään ihmissuhdetaitoja, joiden avulla on entistä helpompi rakentaa ihmissuhteita. Se myös innostaa sinua hakeutumaan tilanteisiin, jossa saat tilaisuuden kertoa uskostasi.

Toisessa osassa ”Kerro elämästä” opit kertomaan evankeliumin sanoman pääkohdat. Kolmannessa osassa ”Moninkertainen elämä” käydään läpi asioita, jotka auttavat uusia uskovia kasvamaan uskossaan, sekä rohkaistaan opettamaan opittua eteenpäin.

Kurssi kokoontuu kerran viikossa, keskiviikkoisin 12 viikon ajan. Kurssin suorittanut henkilö voi vuorostaan toimia tiiminvetäjänä seuraavalla kurssilla.

 

Milloin: keskiviikkoisin klo 17:30-21, alkaen 13.9.-29.11.2017
Kenelle: kaikenikäisille aikuisille ja nuorille
Missä: Lähetyskoti, Saimaankatu 5B Lahti
Kesto: 12 viikkoa, kerran viikossa n. 3,5 tuntia
Hinta: Oppimateriaalin kulut 50 €/kurssilainen, ei muita varsinaisia kuluja
Ilmoittautuminen: mika.falk@kohtaamispaikka.info tai 050 597 0481
Järjestää: Lahden Kohtaamispaikka & Kansanlähetys