Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Nuorten aikuisten ilta – PERUTTU TOISTAISEKSI

23.9.2019 klo 18:00

|Toistuva Tapahtuma (Katso kaikki)

An event every week that begins at 18:00 on maanantai, repeating until 31.5.2020

nuoretaikuisetlahdessa.blogspot.com

Nuorten aikuisten toiminta on tarkoitettu 18-35–vuotiaille nuorille aikuisille tai itsensä nuoreksi aikuiseksi kokevalle.
Tule mukaan nuorten aikuisten näköiseen mukavaan ja iloiseen yhteyteen ja yhteisöön.
Nuorten aikuisten toiminta tarjoaa mahdollisuuden rentoutua, levätä, laulaa, hiljentyä, kohdata muita nuoria aikuisia, kohdata Jumala, virkistyä, iloita, tehdä ja toimia yhdessä, ja ihan vaan olla – tule sellaisena kuin olet!
Nuorten aikuisten toiminta on nuorten aikuisten näköistä, itse ja yhdessä tehtyä.

Nuorten aikuisten näköisessä seurakunnassa haluamme kokea, kuulla ja nähdä

1. Jumalan kohtaamista

Kaiken toiminnan ytimessä on ihmisen ja Jumalan kohtaaminen Jeesuksessa Kristuksessa ja tässä suhteessa kasvaminen. Seurakunta ilman hengellistä sisältöä on ontto eikä kiinnosta ketään. Hengellisyyden toteutumisessa voi vallita moninaisuus, kunhan kaikki tapahtuu luterilaisen tunnustuksen viitoittamalla linjalla.

2. Hyväksyvää ilmapiiriä

Nuoren aikuisen elämään kuuluu itsensä etsiminen, joskus hyvinkin räikeillä tavoilla. Armollisen Jumalan kohtaamisen tulee synnyttää hyvin avara ja armollinen ilmapiiri, niin että jokainen kokee itsensä tervetulleeksi, vaikkei ”täyttäisi mittaa”. Hyväksyvä yhteisö on paras paikka myös itsensä löytämiseen.

3. Luovuuden kulttuuria ja iloista tekemisen meininkiä

Turvallinen ilmapiiri vapauttaa luovuuden ja rohkaisee liikkeelle. Luovuuden perusta on, että jokainen seurakuntalainen löytää kutsumuksensa ja lahjansa (”oman juttunsa”). Yhdessä tekemisen meininki sitouttaa, luo yhtyettä, innostaa ja voimaannuttaa. Tekee hyvää tehdä hyvää saa jokaisen suupielen hymyilemään – se on tarttuvaa!

4. Rentouttavaa virkistymistä

Toiminnassa haluamme tarjota nuorille aikuisille mahdollisuuden virkistyä ja rentoutua. Toiminta saa olla hauskaa ja kivaa.

5. Ulospäin suuntautuneisuutta

Toimiva yhteisö ei ole sisäpiiri vaan avoin kaikille ja pyrkii kommunikoimaan ympäristönsä kanssa. Se täyttää ennakkoluulottomalla ja nuorten aikuisten näköisellä tavalla Jeesuksen antamaa lähetyskäskyä rakastaa ihmisiä Jeesukselle. Nuorten aikuisten toiminta haluaa rohkaista ja tukea nuoria aikuisia elämään kristittynä arjessa.

Lahden seurakuntayhtymä, Opko, Päijät-Hämeen Kansanlähetys/ Nuoret aikuiset Lahdessa

Tiedot

Päivämäärä:
23.9.2019
Aika:
18:00

Tapahtumapaikka

Marian Kammari
Vapaudenkatu 6
Lahti, Suomi
+ Google Map