Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

NEW WINE Kesätapahtuma

13.7.17.7.

MIKÄ ON NEW WINE?

Viisi päivää ylistystä, sanan opetusta, seminaareja ajankohtaisista aiheista ja yhteyttä toisten uskovien kanssa. Heinäkuussa pääsemme jälleen kokoontumaan New Wine kesätapahtumaan Himokselle 13.-17.2022! Kesätapahtumamme on koko perheen tapahtuma jossa on omaa ohjelmaa lapsille, nuorille ja aikuisille.  Tuttuun tapaan ohjelmassa on mm. opetuksia, seminaareja ja ylistystä. Voit tutustua ohjelmaan alemmalla kohdassa Ohjelma.

Tänä vuonna tapahtuma järjestetään livetapahtumana mutta aikuisten lipun yhteydessä saat pääsyn myös virtuaalitapahtumaan, jossa on mm. pääteltan tilaisuuksien striimit sekä seminaareja. Lisää ohjeita virtuaalitapahtumaan osallistumisesta tulee lähempänä tapahtumaa. Myös tapahtuman linkki lähetetään aikuisten lipun ostaneille vasta tapahtumaviikolla.

Tapahtuman puhujat ja opetusten sekä seminaarien ajankohdat ja aiheet päivitetään sivuillemme kevään ja alkukesän aikana.

Ajankohtaista tietoa päivitämme myös somekanaviimme Facebookissa ja Instagramissa @newwinefinland

VARUSTAVAA OPETUSTA

Opetuksen tavoitteena on varustaa seurakuntia ja seurakuntalaisia elämään todeksi Jumalan valtakunnan periaatteita. Pureudumme Raamattuun. Seminaarit ovat tarjolla sinulle sopivaan aikaan. Seminaareissa esitellään hyviksi koettuja käytännön työkaluja ja käsitellään ajankohtaisia asioita.

INNOITTAVAA YLISTYSTÄ

New Wine -kesätapahtumassa ylistyksellä on keskeinen rooli. Ylistyksessä vietämme yhdessä aikaa Jumalan läsnäolossa. Lauluissamme keskitymme korottamaan Kristusta ja kohtaamaan Jumalaa syvällä ja henkilökohtaisella tavalla. Ylistystä tapahtumassa johtavat paikallisseurakunnissa palvelevat ylistyksenjohtajat ja –bändit.

PYHÄ HENKI – MUUTTAVA VOIMA

Kaikkiin yhteisiin tilaisuuksiin kaikissa ikäryhmissä kuuluu olennaisena osana rukous. Rukouspalvelussa pyrimme soveltamaan opetuksen käytäntöön. Jeesus julisti Jumalan valtakuntaa ja sovelsi sen käytäntöön parantamalla sairaita ja vapauttamalla sidottuja. Rukouspalvelussa pyydämme yksinkertaisesti Pyhää Henkeä tekemään sen mitä kulloinkin tarvitaan. Haluamme antaa yksinkertaisen ja turvallisen mallin rukouspalvelun toteuttamiseksi seurakunnissa.

ILMOITTAUTUMINEN & LAPSET

Eri-ikäisille lapsille ja nuorille on omat ohjelmat.

Tapahtumaan tulee ilmoittautua ennakkoon: https://kesatapahtuma.newwine.fi

Tiedot

Alkaa:
13.7.
Loppuu:
17.7.
Kotisivu:
www.kesatapahtuma.newwine.fi

Järjestäjä

NewWine

Tapahtumapaikka

Himos
Länsikeskuksentie 11
Jämsä, Suomi
+ Google Map