Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kesäkohtaamispaikka – Luomaniemi

19.6. klo 15:0020:00

|Toistuva Tapahtuma (Katso kaikki)

Yksit tapahtuma 7.8.2022 klo 15:00

Tervetuloa kohtaamaan Jumalaa & kokemaan yhteyttä Kesäkohtaamispaikkaan Luomaniemeen su 19.6. ja 7.8.

Kesäkohtaamispaikat muodostuvat kiireettömästä yhdessä olosta, raamattuopetuksesta, rukouksesta, ylistyksestä, yhteydestä, esirukouspalvelusta ja ehtoollisesta. Lapsille on yhteisen aloituksen jälkeen tarjolla omat innostavat ohjelmat kolmessa ikäryhmässä: Pyhis 3–6-vuotiaat, koululaiset 7-11 -vuotiaat  ja Varkit 12-15 -vuotiaat. Noin 1,5 tunnin ohjelman jälkeen ilta jatkuu yhteisillä nyyttäreillä & mahdollisuudella grillata ja saunoa.

Kohtaamispaikka on luterilaisen kirkon piirissä toimiva hengellinen koti ja yhteisö Lahdessa. Toimintaamme ovat tervetulleita kaiken ikäiset ja eri elämäntilanteissa olevat ihmiset. Unelmoimme yhteisöstä, jossa Jeesus on keskipisteenämme ja jokainen saa olla omana itsenään ilman suorituspaineita. Elämme yhdessä rukoillen, lähetettyinä ja  palvellen ihmisiä niillä lahjoilla ja kyvyillä, jotka Jumala on meille antanut. Kutsumme jokaista kasvamaan uskossa ja rakkaudessa.

Kohtaamispaikkaa järjestävät yhteistyössä Lahden Kohtaamispaikka ja Päijät-Hämeen ev.lut. Kansanlähetys.

Yhteisössämme on mukana noin 400 ihmistä, mutta meillä on tilaa vielä sinulle ja ystävillesi. Lämpimästi tervetuloa mukaan toimintaamme.

 

Tiedot

Päivämäärä:
19.6.
Aika:
15:00–20:00

Tapahtumapaikka

Luomaniemen toimintakeskus
Luomaniementie 1
Nastola, Suomi
+ Google Map