Tule mukaan kehittämään Kohtaamispaikkatoimintaa

Kohtaamispaikassa uskomme, että Jumala on jokaiselle antanut valtavasti lahjoja, joilla voimme palvella toisia ihmisiä. Voit tulla kokeilemaan eri tiimejä. Etsitään yhdessä sinulle sopiva paikka palvella.Ilmoittaudu mukaan sivun alalaidasta tai ota yhteyttä Kohtaamispaikan työntekijään.

Tahdomme lapsien oppivan tuntemaan Taivaallisen Isän pienestä pitäen. Pyhistiimi suunnittelee ja toteuttaa 3–6-vuotiaiden lasten opetus- ja toimintahetket.

Tiimivetäjä:
Marja Okkola
marja.okkola@evl.fi
044 7191 444

Koululaisten 7–10 v. ja Varkkien 11–14 v. ohjelmasta ei puutu energiaa. Tässä tiimissä pääset mukaan opettamaan, vetämään sporttia, leipomista tai vaikkapa näpräämään koruja.

Tiimivetäjä:
Mika Falk
mika.falk@gmail.com
050 597 0481

Kirkon ovella sinua vastassa on muutama ihminen toivottamassa sinut tervetulleeksi. Mikäli nautit uusien ihmisten kohtaamisesta ja siitä, että he pääsevät mukaan porukkaan, tämä voi olla sinun paikkasi palvella.

Tiimivetäjä:
Maarika Laakso-Helle
maarika.laakso-helle@evl.fi
044 7191 235

Jos valokuvaus, nettisivujen parissa puuhastelu, mainosten tekeminen, some ja videot ovat sinun juttusi, kannattaa harkita mediatiimiin liittymistä.

Tiimivetäjä:
Mika Falk
mika.falk@gmail.com
050 597 0481

Jokaisessa Kohtaamispaikka-illassa on varattu aikaa rukoukselle ja rukouspalvelulle. Olisiko sinun paikkasi kuunnella ihmisiä ja palvella esirukoilijana?

Tiimivetäjä:
Milja Löfberg
milja.lofberg@gmail.com
040 5753 552

Kohtaamispaikka päättyy yhteiseen kahvi- ja iltapalahetkeen. Tarjoilujen toteutuksesta vastaavat pääsääntöisesti Kohtaamispaikan raamattupiirit. Mukaan mahtuvat kaikki innokkaat leipurit, kahvinkeittäjät & keittiössä viihtyvät.

Tiimivetäjä:
Sirpa Virta

Ennen kohtaamispaikka-iltaa riittää roudattavaa & pystytettävää äänentoistoa. Tähän tiimiin mahtuvat niin roudarit, miksaajat kuin projisoijat.

Tiimivetäjä:
Jukka-Pekka Vehkala & Heikki Uusikoski

Kohtaamispaikassa palvelee neljä housebandia. Tahtoisitko mukaan soittamaan ja laulamaan johonkin niistä vai perustetaanko viides houseband?

Tiimivetäjä:
Matti Vanhanen

Tuotantotiimiläiset suunnittelevat Kohtaamispaikka-illan kokonaisuuden, ideoivat havainnollistamisia & juontavat Kohtaamispaikka-illat.

Tiimivetäjä:
Mika Falk
mika.falk@gmail.com
050 597 0481

Tykkäätkö siitä, että paikat on laitettu nätiksi ja viihtyisäksi? Tässä tiimissä tarjolla askartelua & roudaamista.

Kysy lisää: Mika Falk

Tahtoisitko mukaan ideoimaan ja suunnittelemaan Kohtaamispaikan syys-, kevät- tai kesäleiriä? Nykäise hihasta Kohtaamispaikan työntekijää.

Tiimivetäjä: Mika Falk

Opetustiimi vastaa Raamatun opettamisesta Kohtaamispaikoissa ja leireillä.

Tiimivetäjä: Mika Falk

Ilmoittaudu tiimeihin alla olevalla lomakkeella

Valitse...
Valitse...