PALVELUTIIMIT

Kohtaamispaikassa uskomme, että Jumala on jokaiselle antanut valtavasti lahjoja, joilla voimme palvella toisia ihmisiä. Ilmoittaudu mukaan sivun alalaidasta.

TUTUSTU PALVELUTIIMEIHIMME

Tahdomme lapsien oppivan tuntemaan Taivaallisen Isän pienestä pitäen. Pyhistiimi suunnittelee ja toteuttaa 3–6-vuotiaiden lasten opetus- ja toimintahetket.

Tiimivetäjä: Saara Vehkala & Essi Viljanen

Koululaisten 7–10 v. ja Varkkien 11–14 v. ohjelmasta ei puutu energiaa. Tässä tiimissä pääset mukaan opettamaan, vetämään sporttia, leipomista tai vaikkapa näpräämään koruja.

Tiimivetäjä: Aleksi Soininen

Kirkon ovella sinua vastassa ovat Tervetuloa-tiimiläiset. Mikäli nautit uusien ihmisten kohtaamisesta ja siitä, että he pääsevät mukaan porukkaan, tämä on sinun tiimisi.

Tiimivetäjä: Annami Pakarinen

Jos valokuvaus, nettisivujen parissa puuhastelu, mainosten tekeminen, some ja videot ovat sinun juttusi, kannattaa harkita mediatiimiin liittymistä.

Tiimivetäjä: Mika Falk

Jokaisessa Kohtaamispaikka-illassa on varattu aikaa rukoukselle ja rukouspalvelulle. Olisiko sinun paikkasi kuunnella ihmisiä ja palvella esirukoilijana?

Tiimivetäjä: Maija Kallio

Kohtaamispaikka päättyy yhteiseen kahvi- ja iltapalahetkeen. Tarjoilutiimeihin tarvitaan innokkaita leipureita, kahvinkeittäjiä & tiskaajia.

Tiimivetäjä: Marja Mikkola

Ennen kohtaamispaikka-iltaa riittää roudattavaa & pystytettävää äänentoistoa. Tähän tiimiin mahtuvat niin roudarit, miksaajat kuin projisoijat.

Tiimivetäjä: Jukka-Pekka Vehkala

Kohtaamispaikassa palvelee neljä housebandia. Tahtoisitko mukaan soittamaan ja laulamaan johonkin niistä vai perustetaanko viides houseband?

Tiimivetäjä: JP Löfberg

Tuotantotiimiläiset suunnittelevat Kohtaamispaikka-illan kokonaisuuden, ideoivat havainnollistamisia & juontavat Kohtaamispaikka-illat.

Tiimivetäjä: Mika Falk

ILMOITTAUDU MUKAAN

Valitse...