LAPSET

Kohtaamispaikassa haluamme panostaa erityisesti lapsiin! Tarjoamme omaa ohjelmaa kolmelle eri-ikäryhmälle.

LAPSET JA VARHAISNUORET

Kohtaamispaikan alussa isot ja pienet, nuoret ja vanhat kokoontuvat yhteen kirkkosaliin. Alkulaulujen ja rukouksen jälkeen eri-ikäiset lapset ohjataan omiin ohjelmiinsa. Omaa ohjelmaa on 3–6-vuotiaille, 7–11-vuotiaille koululaisille ja 11–14-vuotiaille varhaisnuorille.

Lisäksi kaikkein pienimmille on kiva leikkialue kirkon etuosassa seurakuntasalin puolella. Tältä leikkialueelta käsin myös vanhemmat pystyvät osallistumaan ja seuraamaan ohjelmaa pienen samalla leikkiessä.

Kohtaamispaikan leireillä on järjestetty samoille ikäryhmille omat ohjelmat.

3–6-VUOTIAAT

Pyhäkouluohjaajat keräävät kaikki lapset yhteen kirkkosalin etuosaan, josta lähdetään porukalla kirkon päiväkerhotiloihin.

Pyhäkoulussa lauletaan, rukoillaan ja kuullaan rakastavasta Jumalasta raamatunkertomusten kautta. Pyhäkoulussa on myös toiminnallinen osuus, joko ennen tai jälkeen hartaushetken. Toiminnallisessa osuudessa on otettu huomioon niin isommat kuin pienemmätkin pojat ja tytöt. Siinä on mahdollisuus leikkiin, askarteluun tai erilaisiin peleihin ja -leikkeihin.

7–11-VUOTIAAT KOULULAISET JA 11–14-VUOTIAAT VARHAISNUORET

Kouluikäisille ja varhaisnuorille on Kohtaamispaikassa tarjolla omaa värikästä ja iloista ohjelmaa. Yhteisen aloituksen jälkeen 7–11-vuotiaat koululaiset lähtevät kirkon viihtyisään alakertaan, jossa koululaisten ohjelma on nuorten tilassa. Varkkien oma ohjelma on puolestaan neuvotteluhuoneessa.

Molemmissa ohjelmissa on innostava raamattuopetushetki. Koululaisten ohjelma jatkuu toimintapajoissa. Sporttipajassa saadaan hiki pintaan erilaisten pelien ja leikkien avulla. Handpajassa taituroidaan monenlaista kivaa käsillä sekä leipomopajassa tehdään pikkunäppäriä ja nopeita, mutta sitäkin herkullisempia leivonnaisia. Varkkien ja nuorten ohjelma jatkuu monenlaisen tekemisen äärellä ryhmästä riippuen.