LAPSET

LAPSET JA VARHAISNUORET

Kohtaamispaikassa haluamme panostaa erityisesti lapsiin! Tarjoamme omaa ohjelmaa kolmelle eri-ikäryhmälle.

Kohtaamispaikan alussa isot ja pienet, nuoret ja vanhat kokoontuvat yhteen kirkkosaliin. Alkulaulujen ja rukouksen jälkeen eri-ikäiset lapset ohjataan omiin ohjelmiinsa. Omaa ohjelmaa on 3–6-vuotiaille, 7–11-vuotiaille koululaisille ja 11–14-vuotiaille varhaisnuorille.

Lisäksi kaikkein pienimmille on kiva leikkialue kirkon etuosassa seurakuntasalin puolella. Tältä leikkialueelta käsin myös vanhemmat pystyvät osallistumaan ja seuraamaan ohjelmaa pienen samalla leikkiessä.

3–6-VUOTIAAT

Pyhäkouluohjaajat keräävät kaikki lapset yhteen kirkkosalin etuosaan, josta lähdetään porukalla kirkon päiväkerhotiloihin.

Pyhäkoulussa lauletaan, rukoillaan ja kuullaan rakastavasta Jumalasta raamatunkertomusten kautta. Pyhäkoulussa on myös toiminnallinen osuus, joko ennen tai jälkeen hartaushetken. Toiminnallisessa osuudessa on otettu huomioon niin isommat kuin pienemmätkin pojat ja tytöt. Siinä on mahdollisuus leikkiin, askarteluun tai erilaisiin liikuntapeleihin ja -leikkeihin kirkon alakerran liikuntasalissa.

Kohtaamispaikan pyhäkouluun liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä Essi Viljaseen, p. 044-7360266

7–11-VUOTIAAT KOULULAISET JA 11–14-VUOTIAAT VARHAISNUORET

Kouluikäisille lapsille ja varhaisnuorille on omaa värikästä ja iloista ohjelmaa Kohtaamispaikassa. Alkulaulujen ja rukouksen jälkeen 7–11-vuotiaat koululaiset ja 11–14-vuotiaat varhaisnuoret kokoontuvat kirkon takaosaan, josta porukalla kipitetään rappusia pitkin kirkon viihtyisään alakertaan, jossa koululaisten ohjelma on nuorten tilassa ja varkkien ohjelma partiokolossa lähellä liikuntasalia.

Alussa molemmissa ohjelmissa on innostava raamattuopetushetki, jonka jälkeen lapset jakautuvat toimintapajoihin. Usein on kolme pajaa. Sporttipajassa saadaan hiki pintaan erilaisten pelien ja leikkien avulla liikuntasalissa tai kesäaikaan ulkona. Handpajassa taituroidaan monenlaista kivaa käsillä sekä leipomopajassa tehdään pikkunäppäriä ja nopeita, mutta sitäkin herkullisempia leivonnaisia.

Kohtaamispaikan koululaisten ja varhaisnuorten ohjelmaan liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä Aleksi Soiniseen.