AVIOPARIT

Uskomme, että avioliitto voi olla puolisoille suuri voimanlähde ja turvan tuoja.

AVIOPARIT

Nykyaika tuottaa monia paineita parisuhteelle ja perheelle. Meitä ruokitaan epärealistisilla unelmilla täydellisestä avioliiton onnesta ja kaikkien tarpeiden täyttymisestä. Todellisuus ja perheen arki ovat perin toisenlaisia. Me tarvitsemme vertaistukea, yhteistä jakamista ja asiallista tietoa parisuhteen toimivuuteen liittyvistä tekijöistä. Tarvitsemme myös yhteistä pysähtymistä Herran kasvojen eteen: Raamatun lukemista, rukousta ja toinen toisemme siunaamista. Yhteys voi kasvaa. Parisuhteessa voi oppia uutta. Etsiessämme ja pyytäessämme Jumalan tahdon toteutumista avioliittomme arjessa löydämme myös yhteyden toinen toisiimme puolisoina ja rakastavaisina. ”Ota minua kädestä, juostaan!” Näin innostava kehotus miehelle ja vaimolle löytyy Raamatusta, Laulujen laulu -kirjasta.

AVIOPARI-ILLAT

Aviopari-illat järjestetään lauantaina 18.2. ja 22.4. klo 13–17 Ahtialan srk-keskuksella.

Avioparityön tarkoituksena on luoda armollista perustaa parisuhteeseen, vahvistaa ja rikastuttaa avioliittoja, antaa puolisoille työkaluja suhteensa hoitamiseen ja toimia vertaistukiryhmänä, jossa voi jakaa elämää toisten pariskuntien kanssa.

18.2. Kestävä parisuhde

Mitkä ovat kestävän parisuhteen salat? Mitä yhteisiä nimittäjiä niissä on tunnistettavissa? Tervetuloa aviopari-iltapäivään kuulemaan Ilmo Leinosen alustus aiheesta & käymään kahdenkeskisiä keskusteluita puolisosi kanssa. Alustuksessa muun muassa rakkausprofessori Kaarina Määtän tutkimustuloksia ja pitkään naimisissa olleiden kokemuksia parisuhteensa rakennuspalikoista. Aviopari-iltapäivässä on kahvitarjoilu.